Pages

Tuesday, February 9, 2010

Si Bodoh

Blog kali ni,
berkesah seorang gurl yang perangai cam BODOH..

Sorry if this writing cam offense sket..
tp, ni ape yg aril rse..

Situasi: Awal Pagi
Prop : Kerusi

Kesah die mula camni, aril terlewat masuk klas..
nak di buat cite, kerusi x de..

so, mcm biase.. kena gi angkut kerusi from other class..

seterusnya,sampai dalam class.. baru perasan yang kerusi aril amik tu kotor..

sebagai substitute, aril amek kerusi kat depan n letak kerusi aril nk amik tu depan class.. ( kebetulan S yg bodoh ) ade kat situ..

situasi agak relax, sambil aril nk organise kerusi tu..
si S tanpa segan silu sound aril " weh, kau ni sibuk la depan ni, pegi la masuk cepat"

aril pun dlm aty cakap " weh bodoh, kau x nampak ke aku nk organise kerusi ni dulu"

pastu pompuan tu cam marah2..

Tetibe aril termaki die " KAU NI BABI la.. sabar la"
huhu.. terkeluar.. so, first time maki pempuan camtu..
but she deserve it..

cite tu x abes kat sini,

ade satu kerusi lagi depan die.. die bley tanye " kerusi ni kau nk wat ape"
( die x nmpk ke aril ngan nk susun kerusi yg aril amik dulu tu )

kesimpulannyer.. die tu BODOH.. geram sangat.. coz die slalu dtg lambat class n kecoh2 dlm klas, orang x bising pun..
tp, bile orang lain buat.. cam TAEK..

Sorry guys.. n kpd pompuan tu.. padan mke kaw..
lain kali, bg aku marah pepagi agy.. mmg makan la maki yg lagi teruk..

-out-
mood: marah giler

No comments: