Pages

Sunday, March 7, 2010

Jalan2 cari pasal

salam...

Alhamdulillah..

masih diberi peluang untuk menulis di ruang ini..

Banyak perkara yang terjadi sepanjang minggu lepas...

Meeting dengan HEP berkenaan sambutan Maulidul Rasul ,
bukan apa.. cuma ingin meluahkan ape yang aril rasa..
di mana pegawai ni macam nak sangat meeting tu lama2 ( curi tulang kot) haha..
student semua dah resah. tapi diorang dok sembang perkara remeh cam kuih ape yg ade n stuff yang tak relevan..

KERETAPI DUA KEPALA : ni lagi satu masalah dalam meeting... pengerusi duk sibuk menerangkan, yang staf sebuk borak. macam dah ada dua meeting dah dalam tu. ( engt, budak sekolah je macam tu) apa pun, thanks diucap kepada semua yang menyertai bagi pihak PRS ( aril tak join sebab ada kelas)

Meeting PRS,
pujian diberikan kepada semua..
sebab semua berani terima tanggungjawab dan sedia tuk terima cabaran.. terima kasih dan selamat berjaya aril ucapkan.

Jalan-jalan cari pasal :

pinjam ayat 'mama' warden kolej lama aril..
kenapa?
Aril berpeluang meronda2 area kl and decide la tuk singgah kat kolej lama tuk update ngan kawan kat sana.
Aril gak turun Shah Alam lagi, tengok Selangor lawan Kedah.

Niat hati nak lepak dengan kawan2 kat sana..
tapi, semua balik pulak.. last2,
kriss hitam tu bawak aril sampai sunway..

Walaupun mata ngantuk sangat ( kul 2 pagi),
tahan jugak sebab tengok game Man U pulak..

after game tu,
aril bawak moto lagi... tapi,
keadaan mata dah mengantok sangat,
aril cari port nak tido sekejap..
tau2, dah sampai masjid negara..

ha, kat depan masjid negara ( perpustakaan islam kuala lumpur)
aril rehatkan mata dan badan sampai pukul 5.. then terus perjalanan balik UNISEL.

AHAD, 7 march 2010...
tarikh yang tak akan aril lupa..
pengalaman yang manis..

macam2 jadi..
hujan, lintas landasan ketetapi ( secara halal ye), sebab stesyen master sentul yang suruh...
dan aril tak akan lupa hari ahad ni,
sebab hari ahad yang berbeza buat aril..

thats all..
terima kasih sebab sudi membaca
dan maaf sekiranya ada yang tersinggung..
(oh, dah tambah satu follower) =)

"Terbitnya kebaikan dari keburukan dan terbitnya amalan dari pengetahuan"

Renung- renungkan dan selamat beramal..












No comments: