Pages

Sunday, April 4, 2010

manusia dan chenta

Salam,
Alhamdulillah..

Bertemu lagi kita..

sedar tak sedar,
masa berlalu dengan pantas...

Kejap aje dah nak final exam..
Masing2 dah mula busy..

assignment yang menggunung,
time ni la ada test,
tetiba ada event,
macam2 lagi la..

Hurm, post kali ni,
nak cerita tentang..
ape eh?

hurm.. mulakan dengan Sikap Kita..

Manusia,

masing-masing
ada characteristic sendiri..
perasan atau tidak,
kadang-kadang..

kita cenderung tuk jadi selfish..
dan kita akan dahulukan benda yang tak penting,
dari benda yang lebih penting..

Ni yang terjadi kat aril..

Bukan ape, lecturer bagi kerja..
dan dibekalkannya bahan..

alkisahnyer..
bahan tak cukup..
so kena share..

tapi,
apa yang tak sedapnya..
semua macam sibuk baca majalah yang diorang dapat,
memang la perlu dibaca BUT sampai baca bahagian iklan dalam tu..
bukan nak siapkan dulu kerja yang diberi..

tak pasal2, group kitorang kena tunggu..
bila mintak,
cakap tengah pakai..

padahal,
diorang dah dapat dah pe yang diorang cari.. sabar aje la

aduyai..

Ok.. Kita lupakan pasal itu..

FIRST LOVE

Aril sekarang.. dah kembali bersama dengan first love aril..
dah lama tak spend time dengan die,

nak dijadikan cerita..

aril dapat luangkan masa dengan beliau..

4 April 2010..

Sayang..
dah lama tak rasa macam ni,

lepak sama-sama,
naik moto sama-sama,

panas sama-sama,
window shopping sama-sama,


yup..aril sangat happy..
kenapa la kita terputus hubungan and tak dapat spend time macam ni kan?
iye, memang you are always be with me..

TAPI,
aril rasa.. kita dah jarang spend time lelama macam dulu..
kalau ada pun,
berapa jam je..
hurm..

sayang...

hope,
we gonna spend more time throughout this year
although its gonna be quite busy,
but you are always in my heart
you are my soul..
love you forever ..
thanks dear..






nak taw sape?
PROUDLY to say it is MY dSLR CANON 1000D..
she's my first love..
hehe.. =)

1 comment:

mei said...

haha.
siot je :P
ku bikin sape.ehem :D