Pages

Wednesday, June 16, 2010

pelangi lutsinar

Pelangi Lutsinar ?

Pelangi lutsinar? ye..
pelangi lutsinar..

Macam yang semua tahu la kan, dari sekolah tadika lagi kita diajar..
pelangi tu cantik, ada banyakkkkkk (bilangan k sengaja diulang nak tunjuk banyaknya warna) warna..

So, bila buat lukisan pun, mesti ada je gambar pelangi..
tapi,

ape benda pelangi lutsinar ni?

Actually,
inilah diri aril..

Hidup aril ibarat pelangi lutsinar..
macam mana?

kita sedia tau, pelangi tu banyakkkk warna kan,
so, warna tu mengambarkan variety ataupun setiap benda yang aril lalui
ada pelbagai..

pahit manis masam masin
dah cam masakan pun ada...
itulah kehidupan.. ada pelbagai, macam warna pelangi..
ada 7..
huhu..

Tapi, kenapa lutsinar?
ha....
lutsinar tu..
boleh di ertikan sebagai can see through (definisi cikgu bio mase form 5 dulu) haha..

Diri ni, lutsinar sebab...
aril ni senang bercerita dan kongsi cerita dengan kawan2.. yang rapat la semestinyer..
so, if nak tau ape2, tanya je.. if benda tu bukan private, saya akan berkongsi.. hehe..

Ha,
nak perkenalkan...
mereka nie.. mangsa keadaan.. hahaha..
bukan ape, individu inilah yang saya sentiasa meluahkan ape yang patut..
hurm... minat??
sorang je single..
lagi sorang..hurmm.. single gak (tak kawen lagi).. haha.. teka la..


sorry la masukkan gambar korang yang paling tak cantik yang ade kat laptop nie.. haha..

thnx korg.. =p



2 comments:

fixy-psycho said...

lutsinar sgt la kan...
:P

aRyL said...

lutsinar la.. huhuhu