Pages

Wednesday, July 14, 2010

h.E.R


It was HER...

Cerita ni mula b4 start kursus SPIES thath day..
sejujurnya,

memang tak pasang niat langsung nak cari gf kat sana..
namun, mungkin pertemuan ini telah ditentukanNya..

Kalau nak diikutkan,
aril kena attend kenduri that Saturday..
but, i decided to go to the kursus..

First time nampak beliau ni if tak silap,
kat kedai makan masa sampai2 that morning..
rasa macam banyak je mata memerhati..
tak tau la if aril yang perasan or what..

Hurm.. abaikan la all that strange feelings kan.

berbekalkan hati yang murni lagi suci,
mula la kursus kat sana..
tapi,
beliau ade lagi..
kali ni dalam jarak dekat je.. belakang aril je time tu..
sebuk tangkap2 gambar.. =)

i dun know why,
but there is something yang buat aril tertarik kat beliau..

Fast forward..
sampai la tergerak hati nak tanye2 dekat kawan2 campus Shah Alam
yg aril ingat Dini and lagi dua x taw nama..
tanye la, about that gurl..
diorang cakap, oh, itu K..

So, itu ke nama beliau... K..

teguran pertama..
masa die amek makanan kowt..
"sudah2 la tu K"
die cakap, sape K?? name aku b ukan K la..

aril dah teramat malu tapi berjaya control n cover la.. hahaha..

dalam dewan, pandangan asik dekat beliau aje.. =)
tapi, kejap je, coz yg penting.. kursus tu..

malam tu, decide nak terjun kolam..
x perasan yang beliau ade kat tepi tu,
sebab bukak spec, rabun.. hahaha
die dah balik baru sedar..
ala, nape la x tegur kann..
lagipun, die ngan kwn2 die.. segan lakk..

Last day,
miracle happen...
kitorang decided pegi pantai..
and sadly, my sayang 1000D x bawak..

and, and.. the best part is...
beliau ade disitu..
terus pasang nawaitu nak tegur n kenal2..

sembang punya sembang, time to pack our things..

LUNCHTIME terakhir,
aril tergerak ajak die makan satu table..
and tak sangka lakk die setuju..

arh, perasaan time tu
sangat happy..

ape yang best,
beliau x cover2 pun,
dengan selamber je suruh letak tempe dlm pinggan die,
then, dgn selamber jugak 'paw' my soup..
hahaha..

the best part is..
our conversation sebelum balik..
rasa macam dah kenal lama..
and,
die kantoi amik gambar candid aril,
then kitorang bergambar sama2..
and, and,
die buat something yang buat aril sangkut to her..
die lapkan peluh..
ahh.. sweet.. thnx..

now,
im with her..
thnx dear,
u are the one i've been looking for..
for so long.. =)

3 comments:

Wani said...

aww...so sweet. harap2 kekal sampai ke akhir hayat ye ^_^

nadd sarep said...

more than 4 months pleaseee
i dare you !
haha

aRyL said...

bawak datang.. try my best