Pages

Thursday, July 22, 2010

main tarik tali

Satu, duaaa... tarik.. tarikk.. tarikk...
lepas sikit....
tarik.. tarikk,,, tarikk,,,

hurm.. lebih kurang macamtu la agaknya dialog mereka2 yang terlibat dalam sukan tersebut..

bila time macam nie,
anchor atau erti kata lain,
individu paling last memainkan peranan yang amat besar..
sebab, kalau komunikasi antara dia dan anak2 buah kat depan salah,
maka...
susah nak menang main tarik tali nie..

eh,
ape nie..
bukan tarik tali yang kat atas nie la..
nak cerita bout..
tak tau pun nak kongsikan ape,
tapi.. ape ilham yang sampai..
itulah yang keluar..

Sebelum tu,
nak ucap terima kasih amat sangat kepada kawan2,
sokongan tanpa henti
nasihat2 yang berguna dan tak boleh guna..
tapi, korang still kawan aku..

korang,
aku amat hargai ape yang korang buat kat aku,
tapi,
aku tak mampu nak balas semua..
tapi,
aku x pernah lupa semua tu.
SEMUA, seriously..
kadang2,
aku akan duduk sendirian dan perkara2 macam ni lah yang teman aku..
aku happy ada korang..
korang pembakar semangat aku..
maybe korang rasa cam pelik kan,
but, sometimes.. aku akan 'care' lebih kat kawan2 aku..
sebab.. KAWAN, tiada pengganti..
kalau hilang or putus,
thats it.. x de jual kat kedai spare parts..
so, kepada insan yang bergelar KAWAN,
generally la, kalau bukan kawan aril pun, kawan orang lain la kan,
tolong la hargai kawan,sahabat,buddy,friends korang tu..
bak kata iklan shampoo, kerana diri mereka begitu berharga.. =)

Tetiba teringin pulak nak list down kawan2 aku,
pada yang tertinggal... harap maaf.. bukan aku x engat korang, mungkin terlepas pandang..
theres go my list..

start dr kecik la eh..
kat ampang
  • jasni
  • natrah (aku de crush ngan die) haha
  • abg jiran sebelah(lupa name) x taw pun sb time tu kecik lagi..
then, pindah RAWANG
  • Jiran sebelah (shafiq,shafura,sharim,wan)
  • cucu atok depan (ami,fara,fahmi)
  • Amin Ziqree and adik2 serta cousin die (dekbok,kiran, afiq etc,etc ramai kowt)
  • Amer,cousin2nya and cucu makcik nah a.k.a Zzy yg ade kt unisel nie ha..
  • budak2 bola (amar,megat,usnoor,upa,pudin,anis,boy, ramai lagi la budak2 bola)
SEKOLAH
  • ramai rasenya.. seriously dari darjah 1 till form 6 dulu..nak list down mmg tak la kann..selected only la eh (yang ingat n contact lg..)
  • susah la.. x boleh list nanti sampai berpuluh2 page nanti..
KOLEJ
ramai jugak sebab kolej tu x besar mana pun, pusing2 orang yang sama..
so, budak2 bola lagi..(arul,pan2,ikmal,ijan,ramai la lagi..)
classmate(fuzah n the geng,myra,shawn,and ramai lagi)
housemate (adi,wan panjang, abi,fahmi,zaki,bean,wan mesjid, rangga, mizan, han,pojie,aus, ramai lagi la)

seriously ramai la.. even aril x boleh nak list down kat sini,
tapi korang still in my heart.. cewahh.. haha...

UNISEL?
lagi la ramai.. sebab besar..
aril pun de kenal ramai sangat orang, orang yang kenal aril tapi aril x kenal diorang pun ade gakk..
ape2 pun.. terima kasih.. aril hargai persahabatan kita =)

No comments: