Pages

Friday, July 2, 2010

my love story

salam..

selected stori tuk kali ni..
hehe..

last few days sebelum balik unisel
aril berpeluang habiskan masa dengan si Dia..

Sangat berbeza date kitorang kali ni..
Dia tampak cantik berbaju hitam walaupun simple..

Aril sedar, dah lama tak memanjakan beliau..
so..
aril bawak la dia pegi shopping..

first, belikan cermin mata,
since aril nmpk theres something wrong with her eyes..
and buat facial tuk dia...

then, bawak pegi spa..
first..
dimanjakan dengan mandian sabun aromatheraphy,
dia nampak happy and segar sangat after that, walaupun beliau tak kata ape2,
aril tahu perasaan die..

after 20 minutes dengan sesi aromatherapy tu,
beliau nampak lega..
aril pun coz bosan and panas tunggu lama2..

walaupun spa tersebut panas,
tak la bertaraf 5 bintang,
tapi, rasanya itu dah cukup membahagiakan siDia..

thanks syg..
i hope kita akan bersama untuk selamanya..




p.s : si Dia yang dimaksudkan adalah......
Motor Kriss Hitam kesayangan aril la... =)
yg cermin mata tu, tukarkan die punya lampu.. coz dah tak nyala..
and spa tu..
yup.. car wash je..
hahaha.. cuci moto tuh..
i love her so much.. cayalah my motor WPA 559,
walaupun anda tidak sempurna,
tapi, ketidaksempurnaan itu kebahagiaan bagi

No comments: