Pages

Monday, July 12, 2010

Sindarella..








Kesah Sindarella Ku...

Sindarella?
Cinderella la nama glamour lagi feymes beliau..

huhu..

Kisah ni rasanya maybe dah bosan korang dengar,
ye la..
pencarian si Sindarella Aril..
yang belum lagi ketemui tuan kasut yang sebenar-benarnya..

benarlah kata orang,
jodoh dan pertemuan tu di tangan Allah s.w.t.

Baru2 nie,
aril dijemput menyertai satu kursus anjuran UNISEL.
dengan niat, nak cari pengalaman n tambah pengetahuan tuk jadi
seorang pemimpin yang berjaya menerajui kelab dan persatuan aril..

Seriously,
even bukan pertama kali la ikut kursus,
but kali ni yang paling best la.. Ye la..
usaha untuk menyatukan 2 kampus Shah Alam n BJ..

Rasanya, matlamat diorang tercapai..

Ok..
Berbalik semula pada kisah Sindarella nieh...

Rasanya,
I've found my cinderella's there..
Tapi, tak taw la if die sudi or tak..
huhu..
even bertegur dalam masa singkat,
but..
rasa cam dah lama kenal..
minat yang sama..
gila2 pun sama..
masuk air pun sama2..

hahaha..

But, if YOU read this..
would u be my cinderella?

and

can i be ur prince charming? (sumpahh jiwang) haha..

=)

No comments: