Pages

Tuesday, July 20, 2010

situsanasini

Sedar tak sedar,
aril dah macam aktif lak update blog ni semenjak dua nie..

Peristiwa sedih, gembira, suka, duka
semuanya silih berganti dalam kehipan seharian kita..
aril juga tak lari dari menerima benda tu..

Nak buat macam mana, tak ade jodoh agaknya,
maybe i'll find another cinderella maybe..

Ah, lupakan pasal tu,
nak cerita about outing with few of my friends dari Kolej dulu..

Kebetulan,
haritu lepak Shah alam..
so, alang 2 dah sampai..
aril call few of my friends there..

At last,
walaupun hujan..
tapi, aril redah jugak, bertempat di Pak Li kopitiam..
menjadi saksi pertemuan kitorang.. hahaha...
dah lama tak jumpa,
walaupun bukan complete set..
tapi, still happening..

sambil alunan hujan dan laju justin beiber.. hahaha
satu2 cerita keluar,
sangat best.. till pukul 1 kitorang lepak that day..
tapi,
tak berakhir kat situ..

aril sambung lepak di kediaman Wan masjid kat Klang..
sambil online
dan berperang dengan nyamuk aedes..
till 4 pagi..
then tanpa tidur yang mencukupi..

saya pulang ke unisel
dan terus gi camping kul 6 pagi tuh..
hanya Allah saje yang tahu perasaan time tu.
kepala dah ting tong macam nyamuk kena ridset dah..

tapi, itu tolak tepi, sebab aril happy dapat jumpa and lepak2
dengan semua..
thanks to Wan Mesjid, Rangga, Han and Chi Mei sebab sudi turun lepak..
even masing2 bz..
but thnkx.. nanti kita lepak2 lagi..

=)

No comments: