Pages

Monday, August 23, 2010

jejalanan

Salam, maaf kerana lama menyepi..
seperti ada kekangan untuk update blog bulan nie..

Alhamdulillah,
kita masih sempat bertemu dengan bulan Ramadhan, syukur..

Kembara sang hati
membawa diri,
masih...
dan akan terus mencari.

adakah ada disana
mungkin juga disini

hanya masa yang menentukan...

atau,
apakah mungkin hati ini
tak perlu untuk mencari apa yang dicari...
=aryl=

Hurm,
lupakan pasal itu,
sekarang dah boleh kira second half of puasa la kann,
dah 15 hari berlalu..
macam2 dugaan dan cabaran..

nasib baik la ade cuti seminggu..
niat di hati puasa kali ni,
nak kuruskan sket bdan,
ntah ape yg nak dikuruskan lagi pun tak tau la kann..

tapi,
tak berkesempatan nak turun main bola or jogging..
ye la, seminggu tu,
petang je hujan, petang je hujan,
tapi, alhamdulillah la,
sebab hujan tu kan rahmat Allah s.w.t

bersyukurlah..

nak cerita pasal....
oh,
haritu
dapat lepak kat UNIKOP
alhamdulillah, masih ramai yang kenal dan ingat kat aryl.. thanks.
jumpa mama, kak faridah and yang lain la..
cuma tak berkesempatan nak terawih kat sana je..

next,
dapat jumpa dengan housemate lama,
mizan.. die turun dari klang sebab nak pinjam lens camera..
then, jumpa adi.. ade lagi la.. ramai gakk la..
dan aryl dapat tahu something yang tak tahu la nak kata
dan describe macam mane..
aryl dapat tahu,
ada orang CARI aryl..
tapi tak jumpa,
bagus la, sebab ingatkan die taknak cari..
tapi, tak tahu la kan..

insyaAllah, nxt time aryl turun UNIKOP lagi..

No comments: