Pages

Sunday, October 31, 2010

ape yg ku mahu?

Salam...

tak tahu kenapa
tapi
semenjak dua ni
hati ni rasa macam NAK semua benda..

tapi,
dah planning baik punya..
antara yang bakal jadi penyeri hati sanubari.. haha
MUNGKIN.. saya ulangi MUNGKIN.....

yang pertama..
INI...
Adidas Unisex Candy # ADH1623 Watch

jam bagi memperingatkan waktu kepada diri ini...

yang kedua...

sweater untuk membaluti tubuh ketika sejuk atau hujan
dan semasa menunggang motosikal..

yang ketiga...
ye..
sebuah wallet yang kukuh
untuk menyimpan segala bank card dan duit yang tak seberapa nak ade..

dan mungkin yang terakhir...
secebis BlackBerry..
kerana beliau ingin mengantikan tempat phone saya yang dah mula membuat perangai
contoh perangai: suka mati2, suka tak berbunyi
lagipun dengan adenya BlackBerry, mudah nak contact buah hati nombor satu... my mum.. hehe

No comments: