Pages

Thursday, October 14, 2010

awas! pencuri hati..



AWAS DENGAN KEHADIRAN GADIS INI..!!
seorang pencuri hati yang sangat professional
seorang naturalist dalam bab2 mencuri ni..



yea.. beliau, dia, she...
teruk tul la die nie..

HURM...
macam mane die lakukan?

die seorang yang easy going..
kelakar..
suki buli orang..
boleh masuk dengan 'geng' aryl..
x kekok bila lepak ngan kitorang..
mungkin sebab dah memang berdarah 'pontianak' gakk kowt..
(jika tak paham, klik link ni, the ARYL's)
hehe..

the point is,
beliau dah curi hati saya..
PENCURI..!!!
haha..
tapi, bak kata kawan2
cinta ni jangan kau cari..
ti die datang..
ha, ni dah datang..
tapi,
fobia gakk, takut yang datang ni
macam my past,
hanya untuk sementara..

tapi,
hope yang beliau ni..
mampu beri cinta
selama hayat seekor Vampire
ye la, vampire mana mati..

kan2..??

p/s..gambar Cik Alice diatas hanya untuk tujuan illustrasi sahaja..
beliau si pencuri hati.. akan tetap jadi misteri untuk kalian,
buat masa ni la..



No comments: