Pages

Thursday, October 7, 2010

tahniah.. anda terpilih

maybe sekarang masa yang sesuai..
tapi, harus mintak maaf kepada sesiapa yang terguris,terasa,tak puas hati dengan
keputusan nie..

i think
i want to give this to YOU

yearp..
key to my heart,
hope u'll accept it
and take good care of it,
since theres so many people didn't really know how to appreciate it..

bak kata bam
"kau nk cari gf, bukan mcm cari kasut, if org cakap kasut tu tak lawa or tak sesuai kau jgn beli, nasihat tu kau ikut la"
tapi yg ni,
berkenaan ngan ur heart
supaya de org jge kau
kau x de sunyi dah..
since dah ramai tak pandai nak hargai kau
why not u'll give her a chance
mana tau, die nak jge kau elok2..
seikhlas hati.. =)

p/s : kpd YOU, tunggu.....
bak kata nini, dah confirm 9 bulan baru bgtau, takut tak jadi.. hahahaha

No comments: