Pages

Sunday, November 28, 2010

inilah elmo

Salam,

Seperti yang dijanjikan kepada semua pada dua atau tiga post
yang lepas..

mungkin ade yang dah tahu,
mungkin ade jugak yang nak tahu,
sape yang taknak tahu tu,
abaikan la post ni..

tapi setakat nie, ramai yang nak tahu
so,
memang betul..

I'm not single,
ye..
I'm not single..
tapi dangan siapa?

ni ha.. click lah di link ini..


die lahh cik alice,

ataupun elmo yg digembar gemburkan..

beliau melengkapi aryl,
kami saling memerlukan..

thanks syg..
u r the best..
its been a month,
and i'll make sure it would last forever..
i love u
every single day of forever..

Thursday, November 25, 2010

ikki feat ziggy

Salam..

Macam2 berlaku sekitar radius kehidupan aryl..

tapi, takde topik yang menarik nak dikongsi kepada pembaca2 blog ni.. (ade ke yg baca?)
thanks korang..

Ikki dan Ziggy

ye, dua kekasih hati yang telah membuat aryl tak cukup tidur sbb menyanyi malam2
tah ape kena tah..
buang tebiat ke ape??

last2, terpaksa hantar diorang ke luar..
hahah
sorry korang..

aryl bukan pe,
korang sebelum nie ok je..
kenapa semenjak dua ni korang lain?
tak puas hati??
post la kat wall facebook aryl..
haha..

hurm..
ke korang merajuk aryl selalu tinggal korang kat bilik ha??
adehh..
agak2 ar nak majuk pun kan.. takyah ar melalak kuk 3 pagi..
then aryl yg x leyh tido..
pastu time korang tido,
aryl tak kacau pun kan...
sampai hati korang..
tapi x pe..
aryl stil sayang korang..

=)

p/s:
inilah ikki dan ziggy

hehehe...

Saturday, November 6, 2010

warkah buat cik Elm0

Assalamualaikum,



Cik elm0 tengah sakit bukan?
walaupun aryl bukan dokter
tapi nak pesan
  1. banyakkan rehat
  2. jangan minum ais
  3. jangan suka skip makan
  4. jangan lupe makan ubat

Aryl rindu elmo,

kalau elmo nak tau,
aryl akan baca semua text elmo before aryl tido,
sebab ianya buat aryl tersenyum and happy..

Elmo,
nanti dah kat MSU,
belajar elok2 tau..
if aryl free, aryl gi jenguk2 elmo ok..
elmo jage diri elok2,
aryl bukan superman boleh terbang kalau elmo mintak tolong..
huhu..

Nanti MUET, cik elmo buat yang terbaik ok..
if de time, kita jumpa la..
my fren pun nak lepak ngan elmo lagi..

Elmo, aryl mintak maaf if elmo tak suka aryl post ni
but..
this is what i feel..
aryl nak elmo tau,
aryl sentiasa ingat kat elmo..
aryl nak kita happy sama2,
berjaya sama2.. ok..=))

ilysm
x0x0

aryl


tema, motif??

Salam,

NOVEMBER..

kejapnya cuti kali ni,
rasa tak puas..
tapi atleast ada gak cuti..
even tak lama still ade dari takde kan... hehe

TEMA dan MOTIF??

hurm,
terfikir sejenak bila ade yang tanya,
"apa motif kau buat blog nie?"
"apa tema kau?"

Perlu ke bertema?
Perlu ke bermotif?

maksud aryl,
ye la..
memang ade la blog bertemakan cinta la, sukan dan lain2 kan..

tapi, nama pun carutan karut..
so ape2 yang dalam blog aryl ni
secara jujurnya..
memang ape sahaja yang terlintas..
ye la, bila minda mula berbisik..
kadang2 ada idea, kadang2 kering..

Tapi,
semua yang dicerita ada kaitan ngan ape yang aryl lalui..
kalau sometimes tu aryl ade mention beberapa nama,
aryl mintak maaf
sebab terasa memang orang tu patut tahu..
sometimes ade gak guna kiasan..

tapi, biasa la..
sape2 yang tahu je akan faham betul2 apa yang aryl cuba sampaikan..
memang,
kadang2 aryl suka berkongsi cerita..
tapi, bukan pada semua orang..
and bukan semua cerita aryl cerita kat blog kan..

hurm..
sampai sini je..

terima kasih membaca =)

Wednesday, November 3, 2010

iklan2..

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

'Get

TX2 - Double The Number Of Tigers

Jom Join kempen ni,
ajak kawan2 ramai..
TX2 - Double The Number Of Tigers

Monday, November 1, 2010

SpongeBob Mood Badge

SpongeBob Mood Badge: "Put the SpongeBob Mood badge on your page."