Pages

Saturday, November 6, 2010

tema, motif??

Salam,

NOVEMBER..

kejapnya cuti kali ni,
rasa tak puas..
tapi atleast ada gak cuti..
even tak lama still ade dari takde kan... hehe

TEMA dan MOTIF??

hurm,
terfikir sejenak bila ade yang tanya,
"apa motif kau buat blog nie?"
"apa tema kau?"

Perlu ke bertema?
Perlu ke bermotif?

maksud aryl,
ye la..
memang ade la blog bertemakan cinta la, sukan dan lain2 kan..

tapi, nama pun carutan karut..
so ape2 yang dalam blog aryl ni
secara jujurnya..
memang ape sahaja yang terlintas..
ye la, bila minda mula berbisik..
kadang2 ada idea, kadang2 kering..

Tapi,
semua yang dicerita ada kaitan ngan ape yang aryl lalui..
kalau sometimes tu aryl ade mention beberapa nama,
aryl mintak maaf
sebab terasa memang orang tu patut tahu..
sometimes ade gak guna kiasan..

tapi, biasa la..
sape2 yang tahu je akan faham betul2 apa yang aryl cuba sampaikan..
memang,
kadang2 aryl suka berkongsi cerita..
tapi, bukan pada semua orang..
and bukan semua cerita aryl cerita kat blog kan..

hurm..
sampai sini je..

terima kasih membaca =)

No comments: