Pages

Friday, December 24, 2010

notifikasi

Salam,

sebenarnya...
entry ni ngan tajuk takde kaitan..
haha..
sama ade belah mak die, atau bapaknyer...

Hurm...
jum renung2kan situasi ni...

# Hari ni, ramai dengan megahnya mengaku "aku pegi M.O.S, Zouk, dll"

hurm, muda mudi kini,
bukan macam dulu dah,
terbalik.. dah tak malu dengan benda yang patut diorang malu..
ade yang MALU PABILA BERTUDUNG.. tapi tak malu bile pakai short
singlet and tayang2 kat fb tu?

what had happen to this world? opocot, terkeluar lakk...
betul,
situasi kat atas terjadi dalam kelas pengajian islam..
heyy,
salah ke kawan2 kau nk bertudung?
mengapa korang nk perli2?
perlu ke nada sinis??

bagi aryl,
alhamdulillah die bertudung, even untuk klas tu je,
dari tak bertudung langsung..
mungkin, satu hari hati die akan terbukan untuk bertudung...
insyaAllah..

hurm..
by the way, sorry la..
agak sibuk..
sebab tu blog ni pun jarang update..
ni entry pertama..
mungkin terakhir disember..

bukan ape,
kesibukan diri kan..
insyaAllah,
ni semester terakhir..
tak lama lagi praktikal..
so, kena sediakan diri mungkin..

sebelum tu,
renung2kan ape yg terjadi pada anak muda kita hari ini..
=)

No comments: