Pages

Friday, January 14, 2011

selamat tinggal sayang

ku sangka panas hingga ke petang
rupa rupanya hujan pulak petang tadi..

alamak,
betul la kata Orang
kita kena beringat2 masa senang
nanti masa susah dah terparak sorang2..

hurm..

betullah pesan mama
bila kita ade sesuatu tu
ingat2 lah pada yang takde..
ingat,
bukan semua orang mampu..

nak buat macam mane,
jodoh kita tak panjang..

sy tahu awak membahagiakan saya,
sy pun tahu yang saya happy dengan awak,
sy pun happy bersama awak,
tapi kenapa?
kenapa perlu tamatkan perhubungan yang indah lagi membahagiakan ini..

SELAMAT TINGGAL ...



connection internet yang laju..
P! wimax


saya akan pulang ke...

yesss...
(terpaksa happykan diri)

dan saya akan berjumpa beliau ini lebih kerap
dengan beliau ini
adeh..
memamg jarang online la lepas ni..
sekian...
=)


Wednesday, January 12, 2011

Kontest? CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

sy di tagg oleh beliau... -->aisya rahim

tapi sy tak faham ape perlu dilakukan.. hurm..
ini kontest beliau..


hurm.. gambar hitam putih ye??

syarat2 ialah ini :

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


Syarat pertama sudah..
dua pun ade
tiga= yg sedang korang bace.
Hadiah yg sy mahu? sy nak... ape yg nilai rm 100 eh?
sweater dr romp.. hahaha
empat..
saya pilih untuk tag:


syarat 5.. ade..

oleh sbb dekat syarat takde letak kite kene letakkan gambar sendiri,
so
saya pilih gambar ini
kerana
resenya picture ni cool
siap ade butterfly lagi..




so,
undi2..
ini kontest pertama sy join..
hahaha

Monday, January 10, 2011

kosong

Pernah rasa kekosongan?

K.O.S.O.N.G

kadang kadang
kita pelukan kekosongan,

dari kekosongan akan datang ketenangan.

Tapi ada kalanya,
kita sendiri tak dapat mengawal kekosongan yang datang tanpa dijangka..

dan sebenarnya,
kita sendiri tak pasti datangnya kekosongan tu..

Aryl akui,
ada kalanya ini terjadi dalam rutin aryl jugak
tak semena tiba2 perasaan jadi tak menentu
segala yang dibuat serba tak kena
dikala itu,
rakan karib menjadi teman
atau aktiviti yang boleh menghilangkan kekosongan tu..

mungkin blog ini menjadi teman,
mungkin juga sahabat rapat..
atau mungkin... futsal..

mungkin pelik..
tapi itulah perkara yang aryl lakukan dikala kekosongan..
tapi janganlah isi kekosongan itu dengan perkara yang tak berfaedah..