Pages

Wednesday, January 12, 2011

Kontest? CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

sy di tagg oleh beliau... -->aisya rahim

tapi sy tak faham ape perlu dilakukan.. hurm..
ini kontest beliau..


hurm.. gambar hitam putih ye??

syarat2 ialah ini :

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


Syarat pertama sudah..
dua pun ade
tiga= yg sedang korang bace.
Hadiah yg sy mahu? sy nak... ape yg nilai rm 100 eh?
sweater dr romp.. hahaha
empat..
saya pilih untuk tag:


syarat 5.. ade..

oleh sbb dekat syarat takde letak kite kene letakkan gambar sendiri,
so
saya pilih gambar ini
kerana
resenya picture ni cool
siap ade butterfly lagi..




so,
undi2..
ini kontest pertama sy join..
hahaha

8 comments:

siti fatimah said...

hahahhaa
awak buat saya gelak ok ,

anda , awak , dia , beliau dan beliau jugaaaa
ahhaha

btw. tq sebab join ya ! hee

aryl said...

hahaha... welcome.. =)
thanks gak kat aisya rahim..

Aisya Rahim said...

aryl ! >.<

aryl said...

ye saya? ala..
kau upload gambar aku yg tak elok,
aku upload gambar kau yang cantik ni la.. sbg balasan.. =)

NAZRUL AHMAD said...

aku tag blog kau...mana nak dapat ?link gambar contest 2?

aryl said...

err.. link die?
gi kat original blog
then bukak pic tu kat tmpatlain, means macam paint ke, pic viewer ke..
then nanti ade link..
nak lebih lanjut..
baca blog nie,

http://nisamenaip.blogspot.com/

apisv2 said...

lawa nyer rama2 itu;)

aryl said...

thanks yaw.. ala, biase je.. masih berlajar dan perlukan tunjuk ajar.. =)