Pages

Wednesday, February 2, 2011

hari yang GILA..

Salam,

Tarikh 29 Januari

Memang tak dirancang dan tanpa sedar..

Suatu hari yang mungkin takkan mudah tuk dilupakan..

Apa yang terjadi?

Hari yang sepatutnya dilalui seperti biasa,
dengan adanya test dan assignment Pengajian Islam.

Namun,
segalanya berubah kerana test cancel..

So, Kami (aryl,echa dan en awok) ke Kuala Lumpur.. wuhuuu...
heyy, kami ke perpustakaan negara lahh...



Tapi,kami langsung tak sedar yang kami akan melalui hari yang paling indah
dan amat dipenuhi dengan tragedi gelak tawa dan celoteh gadis masscom
Shah Alam.. Siapa dia?
nanti la dulu..hurmmm...

Jalan Cochrane ( jalan Kokain kata aisya) hahaha..

Pergh, fobia dengar nama jalan ni,
bukan ape...
Lpas settle assignment,
sy decide ke Kay Ell( KL lah)
then, berlaku sesi bersms dgn gadis masscom
beliau ade photoshoot katenyer..

SO,
dgn murah hati, cik aisya dan en awwok
'terpaksa' mengikut kehendak aryl.. sebab memang kitorang tiada hala tuju..
kami ingin berjumpa gadis masscom ini..
selepas satu sesi berMcd dan bowling,



kami mencari Jalan tersebut...
kami hampir berputus asa,
kepenatan,
tiba2...... Jalan Cochrane....
wah, seperti ada semangat baru...
finally,
jumpa lah jalan yang dimaksudkan...
dan terjalinlah sebuah persahabatan yang paling gila dan happy di Malaysia ni..

sambung part 2.. identiti gadis masscom masih misteri.. =) teruskan membaca..

6 comments:

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

AHAHAHA
amboii bukan main nak misteri nye~

aryl said...

ada part 2, sabar la..

Aisya Rahim said...

hahahaha :p

aryl said...

gambar anda akan terpampang di post kedua.. harap maklum..

etykus said...

dalam entri entri laen sudah ketahuan siapa gadis misteri tersebut :P

aryl said...

jawapan ade kat blog ni part 2,
yang dr entri lain tu.. haha.. buat2 je tak knal lg =)