Pages

Thursday, March 10, 2011

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !

BANNER BEN ASHAARI
heyy,
first time terpanggil nak join sesi ber'santai' ngan abg ben( kalu geli sorry la)..
hahaha...

sebabnyer
ade kajian yang mengatakan blogger2 ni ramai wanita..
so, saya selaku wakil dari blogger2 lelaki ingin mewakilkan diri saya...
huhuhu...

Pada pendapat saya:
Saya berblog sekadar untuk suka2 dan mengisi masa lapang.
disebabkan saya inginkan seorang teman, saya luahkan ape yang saya rasa dekat blog..
wujudlah carutankarutaryl ni..
mula2 saya coret kat buku,
tapi lama2, saya upgrade jadi blog..

Pada saya:
Blog lelaki ni, selalunya straight to the point,simple, takde cursor2 menarik (kadang2 semak)..
then, takde lagu2 yang membuat blog tu load lambat.. huhuhu..

blog wanita yang saya suka baca:

1)Cik Nyssa punya a.k.a Saya Suka Menaip
2)Cik Aisya punya a.k.a iThinkTheniType
3)Cik Nadd punya a.k.a nadd sarep


14 comments:

GreenAppleKu.com said...

Follower no. 74. Salam perkenalan dari saya..

Aqilah Kamarudin said...

nice one :)

nadiemsharmz said...

salam..jengok2 dr BA punye segmen...=)

aryl said...

terima kasih cik epal hijau.. hehehehe

solo molo said...

singgah dari segmen En Ben Ashaari...


http://solomolo.blogspot.com/

aryl said...

@aqilah : thanks...

@solo molo : alrite.. singgah sudah

apisv2 said...

salam,
menjelajah kawan2 blog;)

blog apisv2

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. nice entri.. hehe

cik ayin said...

datang dari belog BA :)

bun said...

salam jelajah

nak takluk blog

dari BA

Puan Kutu said...

dt jelajah dr en ben..slm kenal!

aryl said...

@ apisv2: thanks bro.. =)

@fuyooh : sy budak baru belajar =)

@cik ayin : terima kasih =) rajin2 la singgah lagi

@bun : alamak, dah kena takhluk la nieh =)

@puan kutu : trimas selamat kenal kembali

Aisya Rahim said...

hee . thanks aryl :D

aryl said...

@Aisya : most welcome dear