Pages

Sunday, March 13, 2011

makhluk aneh muncul ketika blogwalking!!!

Pergh..
sangat mengejutkan...

aryl tengah blogwalking sedap2 sambil folow2 orang,
tetiba...
makhluk aneh ni muncul....



persoalan aryl :

1)Memang benda ni normal ke if kita BW lama2 ?
2) if yes, ada cara nak atasi??

16 comments:

Ecah Ecot said...

kalo ecah mende ni akan jadi bile smbil bw 2 ecah folow rmai sgt org...

mebi die nk detect kite ni manusia ke komputer sbb cm menggila jek follow org kn...hehe

aryl said...

thanks ecah,
iye la kot..
aryl tak perasan brape lama dah follow tadi..
huhuhu..
thanks for the info..

Ecah Ecot said...

same2..bese mmg mcm 2...follow slagi bole..blog bkn mcm fb kalo add ramai2 kne block sminggu..haha

AyinAyob said...

ni bukan sebab blogwalking. ni sebab follow orang tiap kali masuk blog. kirenye follow tak berenti everytime open new blog. it is just to detect whether or not u'r a spam. hehe. jangan takut :)

aryl said...

owh, ye kew??
aryl x penah lak kena block kat fb..
yela
x pnah add2 org ni..
hehe

aryl said...

@ayin : really??
no wonder la..
dah la tu, aryl enter yg betul pun die kate salah.. hadoi..
byk lagi nk follow =(

Puan Kutu said...

kehkeh..cmtu ekk klu polo byk sgt dia bg cmtu..br tau nie.hehe..

aryl said...

@puan kutu :
tu la pasal, baru first time kena..
huhuhu
tu yg menggelabah kejap td..

i l y l i n said...

yup..selalu sangat alien tuh keluar lau tengah syok2 belogin.. :)

il ya na said...

oo xpenah plak kena.
@ayin : tq for the info ;)

aryl said...

@ i l y l i n
hahaha.. tu la pasal, makin lama words die makin susah lakk..

@il ya na
try follow orang ramai2.. hehehe

dott said...

benda pelik nyusahkan betul . kekadang enter yg betul dye ckp salah , pastu dye bg benda yg lg pelik :[

aryl said...

itu la pasal... dah la tuh,
die bantai lagi kaburkan .. haishhh

IQ = Iez Qis said...

seperti komen2 di ats juge...

jika folo byk blog, dier akn kuar la bnde cmtuh..pernah gak kne..hehehe~~

folo anda kembali..trme kseh sbb sudi folo!!

aryl said...

heyy, tu lah.. welcome..
same2 follow..

Saiful Bahari said...

for security la tuh kot,tapi tak tau security yang macam mane,
haha,terima kasih kerana follow gua,gua follow balek okeh!