Pages

Friday, March 11, 2011

saya blogger gila trafik

hed


sila click dengan berhemah di tajuk utama akhbar diatas...

TRAFIK?
kenapa penting...

Ibarat Traffic light maybe..
huhuhu...
bagi saya, saya teruja melihat nombor di kaunter pelawat
dan pengikut menaik..
macam kena loteri tu.. hehe..

Bagi saya jugak, traffik ni ibarat penyokong2 yang memberikan semangat untuk berblogging..
walaupun blog tak seberapa, tapi still ade jugak blogger2 yang dah ber riban2 folowwer datang
singgah and follow kita.. itu manisnya blogging ni
(encik nuff sy masih tak berganjak) hehe

UNTUK MENDAPAT TRAFIK?

saya menggunakan konsep seperti MLM,
rajin jalan2, rajin cari orang bawahan
masyuk la sikit kan..
macam tu jugak saya,
saya pegi baca blog orang,
dan saya tinggalkan jejak..
kat situ, saya mendapat trafik...

so, kalau nak trafik up sikit..
renung2kan dan selamat blogwalking.. hehehe

p/s :: blogwalking dengan penuh adab ketimuran ye =)

7 comments:

taufiq helios said...

woh woh! menarik2 :) nnti bila da tutup TH masukkan..hehe..kamu org 1st join :)

azi nur said...

hooo i likeeeee~~

AyinAyob said...

cool one.

aryl said...

@TH : thanks to TH gak sebab sudi tempelkan blog aryl yg tak seberapa nie.. hehe

@azi : mekasih =)

aryl said...

@Ayin : heyy thanks =)

emiko sachiko said...

sejibik laa kite =)

♥yaya budak suka embun♥ said...

wowowowowow :P
nice gile lah :D
nk join gak ni :)