Pages

Friday, April 22, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !



Ha, Abg Ben buat segmen lagi...!!

Baru je terlintas semalam, apesal la abg ben senyap je..
bukak2 dae segmen baru.. huhu..

Disebabkan follower saya memang menepati spesifikasi pertandingan,
so layak lah kan?? hehe~
Tujuan join nak cari kawan baru je, bukan nak kasi naik nama or what,
bak kata abg ben, "macam mendaki bukit....." off course ayat tuh panjang lagi la kan..

Soalan Yang Perlu Saya Jawab??

 Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog?


Hurm, pengaruh dvd nie.. Pengaruh, rasanya lambakkan blog2 dan blogger2 yang sempoi
dan sedikit/ banyak yag masuk air.. Secara jujur, saya dipengaruhi oleh blog2 mereka yang sangat kreatif. Saya suka tgk header2 comel, cerita2 fakta dan auta.. Serta. macam2 lagi lahh..


Hasil nukilan yang simple serta kreatiflah bertanggungjawab mempengaruhi saya. Pengaruh dari segi macam mana?
Iye la, tengok blog orang lain sempoi dan cun, terasa diri ni kerdil di dunia maya ni kan~
Selain itu, saya rasa amat teruja if ade orang tunggu next post dari kita~


Rasanya mereka ini patut diangkat sebagai mereka2 yang mempengaruhi saya~


Siapakah sumber inspirasi anda ?


Soalan kedua ni susah sikit la..
sumber inspirasi saya??


Sudah tentu blog2 dari sahabat2 rapat saya..
mereka selalu GILA  dengan entry2 yang membina~


tapi if soalan ni nak saya sebutkan orang tertentu~
dah mesti lah sy cakap Abang Penganjur -----> Ben Ashaari~~
teruja macam mana cara abg mendapat idea2 and punyai buah fikiran yang bernas (ni bukan bodek ye)...


Ok la~ itu sahaja laporan saya~~

21 comments:

solo molo said...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

azizul said...

sinngah dari segmen jom join ini

Entri Terkini; Vespa Degil friends

el-janna said...

huhuk gud luckkkkk saye pon join jgkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....saye no 19 hoho

nadiemsharmz said...

salam..golek2 dari incik beng punye segmen!!..hepi bloging!!!

fuuyooh said...

salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
Gula-gula benci dengan aku

Azzah said...

singgah n follow dari blog BA

Wafiy Suzly said...

singgah dr blog bro ben, jemput singgah blog saya jugak yeeee! kalau sudi, follow sekali pun takpe, hehe, tp itu terpulang pada tuan rumah yeee ^^

http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog.html

osHin said...

singgah sebentar merehatkan mata kat sini. jap g nak jalan lagi :)

Pembawa_Wacana said...

PW tinggalkan jejaknyer di sini...:)

mas saari said...

salam singgah n follow sini!

sememangnya Ben Ashaari adalah sumber inspirasi kita..

fashah84 said...

salam ziarah dr blog abg ketul...

semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

kAmi dAn mEreKa said...

hai!
kite dari blog abg beng, (:

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Azariah Kamis said...

dtg dri segmen abg ben..

salam ukhuwah dari aza...

:)

anismelon said...

singgah sini dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

Syuxer said...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

mizzkechique said...

salam ziarah dari blog Mr.Ben... salam kenal yer.. =)

AHMAD AZRI BIN DERIS said...

dari segmen mr. ben...n follow...jom rancang kewangan di blog saya....

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

aryl said...

thanks semua~ rasanya aryl dah jejalan kat blog korang~

yang mana aryl tak singgah lagi tu bgtahu ye
=)