Pages

Tuesday, May 3, 2011

Okay..!!

Aryl nak buat something tuk folowers2 aryl..

Tapi,
ini basically yang adde area KL dan Selangor dan Siape2 yang sudi nak turun KL la kan..

Ape dia??

Aryl akan senaraikan Movie yang aryl teringin sangat tengok :

1. Pirates of The Carribean : On Stranger Tides
2. Fast Five
3. Kung Fu Panda 2
4. Nur Kasih The Movie

and maybe ade yang aryl terlepas pandang~

so, ape sebenarnya yang aryl nak buat??

Sesi Menonton wayang Bersama Aryl (and the gang).
Syarat2 :
1. Buat Satu entry ringkas je Berkenaan Movie yang korang ingin tengok
(selain 4 di atas tu pun boleh)
2. Link kan Ke post ini~
3. Tag lah member2 korang yang korang rasa berminat nak join~
4.Pilih tarikh (sabtu and ahad) yang mana korang free nak keluar tengok movie
5. Lengkapkan ayat nie : Aryl, saya nak sangat tgk movie (nama movie) dengan Aryl and the gang kerana......
6. Aryl akan randomly pilih pemenang. (Satu Movie Satu Pemenang)..maknanya-aryl belanja lah~~
p/s : Jika anda terpilih, aryl akan announce di comment post korang, so sila tinggal link yang elok ye~

Apa?? BElum follow lagi? Follow la cepat..!! hehe~
       

3 comments:

Hayati Hamzah said...

saya nak sgt tengok movie dgn aryl and the gang kerana saya harap sangat aryl belanja sy ! haha ! :))

Siti Mashitah Saidin said...

nak la....! nk tgok nur kasih! tapi, ada kt kdh 7 bulan.. :P

aryl said...

@ hayati : Link mana? nak tgk entry.. mane taw ley menang..
hehehe

@siti : alamak too bad =(