Pages

Sunday, June 19, 2011

Cerita dalam selimut...

Apa mengarut kau ni?

Mulakan tajuk dengan sebegitu.

Hah,
persetankan kata nista orang..

Satu persoalan timbul.. dimindaku..
bisikan kali ini..

Mungkin satu AMARAN, mungkin juga TEGURAN, untuk aku..

Sekian lama mencurahkan idea dan cerita yang dikatakan 'dalam selimut'..

Seperti suka sendiri..
bagi aku, bukan itukan tujuan blog diwujudkan?
as a medium to express whatever thought we have..

So, jadi isukah sekiranya kita hanya berkisah tentang what ever things happen around us??

Bak kata cerdik pandai "jangan suka hati menceritakan sesuatu di luar bidang kamu"

Tak salah rasanya..

~aku bercerita bukan kerna nama, aku bercerita bukan untuk berniaga.. tapi ini apa yg aku rasa..
bukan kau, bukan dia.. ini adalah Aku~

Friday, June 10, 2011

aku, Kahwin ??

entry ini mungkin banyak gambar..
just a simple entry pasal trip to Kelantan recently =) 



just a normal day..
banyak menghabeskan masa dalam kereta kuda ..

dengan jalan jam pe semua (mcmlah aku yg drive kan) hahaha
by the way,

bertolak dalam jam 8 pagy..
masa perjalanan mendengar lagu dari album Decorate - Cik Yuna..
hehe..

tiba kat KB around kul 12 and terussss.... MAKAN =)

p/s :: maaf.. gambar malas nk hapload.. =)




Then, masuk hary busy sebab kenduri..
ape kenduri??
tengok sendiri lahh he~~

sedang on the way to rumah pengantin perempuan..
try tengkolok japp =)



baju warna biru..
dan sudah tentulah warna tema : COKLAT Biru lahh kann


ini pulak aksesori2 lain..
seperti songkok, keris,tali pinggang..etc etc..

okay..
cerita disebalik gambar2 itu,
last week..
telah selamat berlangsungnya majlis itu..
thats why la aryl balik kelantan seminggu..
Alhamdulillah, majlis berjalan lancar.
hadirin ramai yg datang, and last skali hujan..
alhamdu lillah~~



ok.. ini gambar kahwen saya semasa hari tersebut....
                                                                               .
.
.
.
.
..
.
..
.
..
.




okay, bukan aryl yg kawen.. hihihi..
ni gambar masa amek lauk..
di Kelantan, memang style die, orang masak kat tempat lain,
so.. kita kena pegy amek or orang tu hantar la..
in my case.. kitorang amek sendiri..




 ini aksi berbahaya,,
jaga lauk belakang lori,
penting tau,SEBAB

lauk tumpah = hadirin lapar..
hehehe..



p/s:: saya kahwin nanty sy jemput semua, insyaAllah

Yuna??

Fuyo2..
Yuna..

Haha..
sangat bukan..
tapi, beliau ni telah menyerikan hidup aryl semenjak dua nie =)

thanks

sape die??
just that
someone that really...
realy mcm pe aryl ske la..
huhu~

thanks
inilah beliau..
Identiti dirahsiakan sementara waktu~ hehe <3   







p/s:: kelantan trip will be updated =)