Pages

Saturday, August 27, 2011

MERAH itu BERHENTI, stupid..!

Penyakit 'M' mula menghantui aku..
aku semakin malas nak online..

merasa seperti tiada apa yang menarik..

sekadar berkongsi,

KEPADA PEMANDU KENDERAAN2 seperti VAN LORI KERETA dsb..

MERAH tanda berhenti..
PLEASE la, kalau tak sayang nyawa anda, sayangi nyawa orang lain..
mana la tahu orang tu ade anak bini kat rumah,

kesah ni tertulis sebab ade suatu tragedi
yang berlaku kepada Aryl sendiri..
haish, hampir ditabrak VAN yang langgar lampu merah..

kalau tak, raya di hospital kali nie..

bercakap pasal raya;
Aryl ingin mengambil kesempatan..
menyusun sepuluh jari..
pohon kemaafan sekiranya ada terkasar bahasa

kepada readers2,
thanks for supporting me, and selamat hari raya kepada semua..
to all my friends,
mintak maaf jugak,

insyaAllah, blog ni akan kembali seperti dulu..

Salam Aidilfitri,
kepada yang memandu; pandu cermat, ingatlah orang tersayang..
jangan langgar lampu merah.. please..

xoxo
aryl =)

p/s:: raya jemput la datang rumah.. 

Tuesday, August 16, 2011

maafkan aku

Cliche tajuk post kali ini..

Mudah je, aryl nak mohon maaf kepada semua sebab lama tak bercerita di sini,
sehingga ada yang tertanya mana hilangnya aryl..

Seperti puisi DIAM,
aryl bukan menghilang,
cuma berdiam dari dunia blogging sebentar,

dah lama diam,
mesty banyak yang nak dikongsi btol?

ade2, jangan bimbang..
cuma aryl mintak bersabar,
sebab sekarang aryl di hari2 terakhir praktikal..

in 3 more days, and im DONE..

thanks to semua yang support n sudi tunggu cerita aryl..

p/s:: menghitung hari...