Pages

Saturday, November 19, 2011

cakap tak serupa bikin

Salam,

Akhirnya....
ade sesuatu yang aryl nk mengadu..

ye lah,
kalau di pendam,
lama2 jadi penyakit..
so..better dilepaskan kat sini..

Oh gadis yang kat luar sana

tolong la amik perhatian kat ape yang aryl tulis nie..
tapi,
ini untuk kebaikan bersama.

lepas ape yang terjadi kat kawan2 aryl and aryl sendiri..
aryl tak mintak banyak

1. Macam mana lelaki nak faham perempuan, if perempuan tu taknak tolong lelaki tu fahami diri die..
situasi : if let say ade pape yang berlaku, bincang elok2.. EGO tu buang jauh2...

2. Korang marah if bf korang mintak or senyum kat girl lain, tapi.. kalau korg kena ngorat... org mintak nombor... korang layankan jugak... ape kejadahnya??

3. Lelaki akan melayan if perempuan tu layan jugak.. get what i mean??
situasi: if let say lelaki tu mintak nombor, and then korg bagi.. pastu start sms smua.. abes, BF korang tu hape??

4. Bila BF korang tak mengaku korang GF die as in bergurau2, mula la melenting si gadis...
tapi, bila BF marah bila korang tak ngaku die BF korang, korg cakap TAK SPORTING..
heyyy, come on lahh...

5. Lelaki ade jugak perasaan, korang jangan asyik suruh diorang jaga perasaan korang.. tapi, korang tak pernah nak amek effort pun nak jaga hati die...

haishhhh...
renung renungkan

BAHAYA!!

Salam,

Aryl amek kesempatan ni
tuk mohon maaf
sebab jarang bercerita dah

ade yang unfollow?
aduh
suatu tamparan buat aryl
tapi
takpe..
itu hak masing masing, betul?

ade la sebab tu,
maknanya blog ni
takde la hot macam tuannya,
hahaha...
guraw guraw,
ade yg unfollow lagi kang..

btw,
next week final exam
wish my freen all the best

xoxo
aryl

Thursday, November 17, 2011

aku dan dirimu

di saat hati melojak lonjak
tertampar aku
tersungkur..

taman di hati
segar mewangi
walau payah dijaga
aku usaha juga

mungkin susah dipercaya
mungkin payah diterima

apa aku tak layak bersama dia?
mengapa ditentang?

aku.
dia.
bahagia bersama.
biar aku dan dunia aku

perubahan
kepercayaan
peluang

izinkan aku
bersamanya
aku
dia
gembira..

# iheartyou

Tuesday, November 8, 2011

BERHENTI!



apa aku harus berhenti
atau meneruskan lagkah lagi?

inikah yang aku mahu?
persoalannya
apakah ada jalan terbaik untukku?

aku berhenti lagi
supaya mengenal diri
apa?
siapa?
dimana?

aku tetap aku
mencari aku
mendekatiMU

apa aku harus berhenti
atau terus berlari?

Tuesday, November 1, 2011

# apa difikiran ku 1



I did three things today; 


miss you, miss you, and miss you.



untuk kamu
yang sentiasa bersamaku
tanpa jemu
terima kasih kamu