Pages

Saturday, November 19, 2011

cakap tak serupa bikin

Salam,

Akhirnya....
ade sesuatu yang aryl nk mengadu..

ye lah,
kalau di pendam,
lama2 jadi penyakit..
so..better dilepaskan kat sini..

Oh gadis yang kat luar sana

tolong la amik perhatian kat ape yang aryl tulis nie..
tapi,
ini untuk kebaikan bersama.

lepas ape yang terjadi kat kawan2 aryl and aryl sendiri..
aryl tak mintak banyak

1. Macam mana lelaki nak faham perempuan, if perempuan tu taknak tolong lelaki tu fahami diri die..
situasi : if let say ade pape yang berlaku, bincang elok2.. EGO tu buang jauh2...

2. Korang marah if bf korang mintak or senyum kat girl lain, tapi.. kalau korg kena ngorat... org mintak nombor... korang layankan jugak... ape kejadahnya??

3. Lelaki akan melayan if perempuan tu layan jugak.. get what i mean??
situasi: if let say lelaki tu mintak nombor, and then korg bagi.. pastu start sms smua.. abes, BF korang tu hape??

4. Bila BF korang tak mengaku korang GF die as in bergurau2, mula la melenting si gadis...
tapi, bila BF marah bila korang tak ngaku die BF korang, korg cakap TAK SPORTING..
heyyy, come on lahh...

5. Lelaki ade jugak perasaan, korang jangan asyik suruh diorang jaga perasaan korang.. tapi, korang tak pernah nak amek effort pun nak jaga hati die...

haishhhh...
renung renungkan

No comments: