Pages

Friday, December 30, 2011

goodbye 2011, heyy 2012

Salam,

its the last day of 2011
so?
hows ur performance this year?
any improvements?

imbas kembali apa yg anda capai 2011
mungkin ada yg tak tercapai?

insyaAllah,
jika panjang umur,
berjumpa pada 2012..

selesaikan segala yg diazam kan
pastinya ramai yg mempunyai azam baru ye tak??

aryl doakan, azam azam kalian akan tercapai.
semoga kita berjaya dan sentiasa dilimpahkan rahmat dariNya

selamat tahun baru kepada semua readers
thanks for supporting my blog throughout this year.
im nothing without all of you =D
thanks, happy new year

Thursday, December 29, 2011

ShoutMix dh nk stop?

Alamak alamak..

seriously aryl panic!!

dgr citer shoutmix nak stop service die..
lpas ni kne bayor..
warghh..
rasanya bukan khabar angin kot..

ok..
chill..
any suggestion nak gantikan shoutmix anyone?

seriously,
benda tu penting bg sesebuah blog..
ibarat punch card waktu kerja,
supaya boleh track balik readers2 setia
hehe..

so,
help me..
ape yg terbaik nk gantikan shoutmix?
dr segi user friendly
and FREE??
hehe.. =D

Wednesday, December 28, 2011

kosong

buat pertama kali

untuk dua bulan yg terindah dalam hidup aku
aku rasa kosong..

kejauhan ini, sekali lagi mengugat kita
kejauhan ini, sekali lagi
dan lagi dan lagi..

haish..
jiwa
hati
minda.
semuanya kosong..
ikut hati,
ingin bawa diri.

tapi kemana?
itu destinasi yang tak pasti..
kerana kalau aku lari
pasti ada yang kejar

jiwa aku kosong
minda aku lopong
kerana apa?

kau tahu jawapannya
.
.
.
dia

Friday, December 23, 2011

Setelah sekian lama =D

Salam,

im here..
dont worry..

Macam ni la aryl..
siapa yang follow mesty dah faham sangat dah..
kejap ade, kejap ilang...
macam Chipsmore..

idea untuk update
bisikkan2 baru takde..
tu yang lama menyepi.. =D

2nd sem Degree

fuhh..
subject agak susah..
syntax, litreature etc etc..

so, faham2 lah kan..
hehehe..

Sunday, December 11, 2011

Review : Ong Bak Rin Duu



ha.. ni la poster filem ni..
Ombak Rindu..

Sebuah lagi novel yang diangkat ke layar perak..
mungkin trending sekarang
so, tentulah if siapa yang baca
nak tgk watak2 dlm novel tu 'hidup'

Aryl bukan la nk buat review ape pun..
sbb aryl not the person that should be critisizing bout movie,
walaupun boley je kritik as penonton..
for me,
satu je kurang enak..
rated Umum,
tapi..
siapa yang dah tgk..
mesty geleng kepala if diorang bawak anak kecik..
hurm..

oh, ada yang persoal kan entry Ong Bak Rin Duu ni basi?
hehe..
maybe agak lama..
cuma Aryl je baru nk update..
kekangan line internet dan masalah kesihatan la katekan..

ok la..
btw,
sy akn kembali ke unisel..
yehuu,, 2nd Sem =)