Pages

Saturday, March 24, 2012

Final Exam, Busy Month and....

Assalamualaikum

oh, tengok tu.. MAC, baru ade satu post?
ape teruk sangat produktiviti aryl nie kan..
haha..

bukan ape la..
As a student (bukan sekadar alasan)
sibuk.. alasan cliche..

Aryl bukan la macam orang lain,
join event sana
join sini
so, xde benda yang menarik nak di update..
kang if asek cerita daily life kang..
bosan pulak ye dak?

Modelling?
oh.. ya,
my two best friend get involve with this field..
harapan saya.. moga anda pergi jauh,
dengan syarat..
JANGAN MENYOMBONG!!!
sebab itu fakta,
sesetengah orang.. baru popular sikit, nak menyombong.
buang kawan, buang semuanya..

kenapa? malu dengan kawan yang kau ada?
ke kitorang dah dianggap tak up to date macam anda?

haish.. adat dunia..
baru sikit popular tu,
sabar. ada zaman kejatuhan..
sebab kita tak sentiasaada di atas.. betul kan?
renung renungkan..

=)

4 comments:

Yasmin Aris II said...

betul3 .
kite tak semestinye berada di atas !
sebab tu jgn sombong. xbaik ;)

aryl said...

setuju!
btw hye yasmin =D

Haris Khairuddin said...

sifat manusia. kadang2 angkuh. ada masa merendah diri.
bagi aku, kalau dorang nak tinggalkan jugak nak buat camne kan?
friend come n friend go. but only true n loyal friend stay by ur side.
apapun, as a friend, aku doakan je yg baik2 utk semua kawan aku. ;D

Shazril Shukri said...

thanks..
itu hak masing2 kan.. nk buat mcm mane =)