Pages

Tuesday, December 23, 2014

tinggalkan 2014 perlahan-lahan

Throwback..

2014 hampir pasti meninggalkan kita dalam masa seminggu lagi,
bersedia tak kita nak hadap 2015?

2014 yang pada aku, tinggalkan banyak memori seperti sebelum sebelumnya,
yang manis mestilah simpan,
yang pahit, dah aku campak jauh jauh.

Satu yang kita kena pegang, make sure kita jadi manusia yang lebih baik dari sebelumnya,,
itu target altimet kita sebenarnya,
berjaya itu, in sha Allah berjaya lah kita hendaknya.

Selangkah kita dalam kehidupan,
kita akan tempuh benda benda baru,
sedangkan nyamuk pun liat nak mati kena ridsect.. apatah lagi kita, kita kena strive to be better, kalau nak survive dekat dunia ni.

welcome 2015.

No comments: