Pages

Friday, November 20, 2015

Saturdate Lunch-Date

Sabtu kerja - tapi best..!!

So, kitorang kat office ni, ada macam ritual lah,
sabtu, kena LUNCH sama.
So, nak tak nak, kena makan sama.

HEHEHEHEHE....

Port harini-
Devi's Corner - Bangsar.

Tempat ni best and famous pasal Banana Leaf dia.
So ada la few item yang sedap untuk dicuba.
Nak listkan, memang takkan cukup satu post.
Tapi kalau nak best, pegi ramai-ramai, order tiga- empat lauk, pastu pepandai la tong-tong.
hahaha..

So kitorang end up pilih, sotong goreng, chickel varuval, chicken masala, ikan tenggiri goreng and papadam.

Pasal nasi daun pisang ni, untuk kuah, biasanya kita boleh pilih, ada kari kambing, ayam and ketam. Campur je tiga2, baru best.
and biasanya akan ada 3 jenis sayur untuk set banana leaf ni. Aku tak tahu nama dia tapi sedap la, aku yang tak makan sayur ni pun makan jugak. *senyum

Harga? Untuk set banana leaf. RM 7.50 , lauk pauk tu ikut jenis. tapi around 4 ringgit je tak silap untuk satu pinggan kecik yang penuh lauk. and air, standard la kot milo ais 2.50.

Damage = sorang habis dalam 14 ringgit untuk kepuasan maksima.




Devi's Corner Menu, Reviews, Photos, Location and Info - Zomato

No comments: