Pages

Thursday, May 26, 2016

Checklist Ramadhan


Assalamualaikum,

Ramadhan nak dekat dah.
Sikit je lagi, so mesti ada yang tak sabar nak pegi cari tempat berbuka, bazaar, terawih dan lain lain.
Pasal tempat berbuka or buffet la lagi tepat, nanti saya share ;)

Tapi harini, nak share ini :


Ha, ni ada checklist untuk membantu atau memotivasikan anak-anak, adik adik or diri kita sendiri.
Terima Kasih pada yang kongsi kat Facebook,
dan saya kongsi lagi kat sini.

Save lah, Print. Mudah mudahan kita dapat manfaat and tingkatkan kualiti Ramadhan kita.
and and, lepas Ramadhan, kita boleh sambung je, tapi, edit la bulan tu..

=)

No comments: