Pages

Monday, May 30, 2016

Nasi Kukus Daun Pisang, Bandar Sri Permaisuri

Heyy,

dah nak bulan puasa.. tapi nak tulis jugak pasal tempat ni.

Restoran Nasi Kukus Daun Pisang,
ha, tengok nama pun dah tahu special kat sini apa kan?




Nasi Kukus dia memang best,
try tengok ni...

Nasi Kukus Ayam Dara (Rm 7.50)


Tak reti la nak describe sangat pasal makanan, sebab bukan kepakaran,
tapi pada aku, baek dah ni...
Ayam besar, kalau untung, baru lepas goreng~ 
Sekali dengan ikan masin, pastu kuah dia. 

Oh, lagi satu, konsep sini 'layan diri' so, order air kat kaunter,
order nasi pun kat kaunter, nanti korang pilih la yam sendiri, nak tambah kuah ke apa ke,
then duduk la kat mana korang suka, aku suka bawah pokok je,. best~ haha

Camner nak cari?
Kedai dia simple je,
corner lot, berdepan dengan Bank Islam kat area dataran dwitasik tu..  DAri HUKM, amik simpang kiri, straight je.. jumpa..

Selain tu, ada la jugak makanan lain,
mee goreng, kuey teow, etc etc.

Ada juga Nasi Mak Wok. harga, rm 5 je.
So saving~ Haha.

So, sementara boleh makan lagi, meh la datang sini..


No comments: