Pages

Thursday, May 19, 2016

Sarang Art Hub




Kalau tengok nama,
dah tahu dah tempat apa.

ART.

Tapi actually, its a restoran + gallery.
SARANG ART HUB ni ada dekat Tangjung Malim,
nak bagitahu exact location pun tak pasti sangat, cuma dia terletak agak terselindung.




Apa yang best?
Kalau korang ni jenis suka lepak, hayati sekeliling, 
pegi lepak sini. Kedai ni ada 'jiwa'.
Kenapa aku cakap macam tu?
Dalam dia, banyak gambar -gambar yang, aku malas nak snap.
Luar dia ada kontena yang dia convert jadi stage.

Malam, aku tak sure pulak pasal tengah hari, 
tapi malam aku datang tu, ada performance.
Ada orang main gitar, seruling, and so on.

Bab makanan,
ha.. dia ada western, dia ada malaysian. 
Choice tak banyak, ye lah, banyak banyak nanti orang tak tahu nak pilih pulak,
Macam bawah ni, chicken chop and cheese.
Simple kan?
Lagi satu, interior kedai ni best, kayu kayu yang pada aku, ada yang DIY kot.
and classic sikit la feeling dia.


No comments: