Pages

Tuesday, June 7, 2016

Buffet Berbuka Puasa - Sentuhan Ramadhan @ Pearl International Hotel.

Sentuhan Ramadhan Berbuka Puasa @ Pearl International Hotel


Date : 6/6/2016 - 4/7/2016
Time : 7-10 pm

Kalau anda mencari tempat untuk berbuka secara buffet dengan hidangan yang pelbagai, datang lah ke Pearl International Hotel ni.

Ha, sangat sesuai kalau nak bawak satu family, sebab kawasannya sangat luas, ada indoor dan outdoor.  Konsep dia adalah buffet.
Biasalah, bulan ramadhan ni, kebanyakkan hotel menyediakan hidangan buffet untuk berbuka. Pearl International juga tak ketinggalan.

Lebih kurang 120 hidangan akan disajikan untuk pilihan anda dan memang berbaloi dengan harga yang kita bayar. 

Oh, apa yang menarik kat sini ialah menu dia ada yang rotational item dan ada yang memang stick to it. Rotation dia setiap 8 hari ye...


Rojak Corner 

Hot Kawah - Ini rotational, kebetulan that day ada sup tulang.


Hot Kawah - Mutton Rogan


Ada jugak noodle stall.

Kebab/ Shawarma.

Briyani~

Dessert corner -ini menarik sebab banyaaakkk sangat choice.





Ni yang aku try, noodle.


Sup Tulang

Mutton.

Okay, entry ni banyak gambar sikit. Actually banyak lagi gambar. Tapi tak best lah upload semua. hehe.

So Buffet Selling Price?

RM98+ untuk  adult
RM45+ untuk kanak-kanak (4-11 years old)
RM45+ untuk senior citizen (55 above)

Apa yang menarik pasal Pearl International Hotel ni diorang dah buat buffet ni dah masuk tahun ke 19. Tahun ni ada special dimana chef dia akan ada dekat counter -counter makanan tadi.

kalau berminat, datang ke Pearl International Hotel ni, dekat Jalan Klang Lama. 
untuk reservation, boleh contact Cafe 5 @ 03 7983 1111 ext. 3203 , 3205 .




No comments: